Handelsbetingelser og privatlivspolitik  1 september 2018

Info om priser 

Alle priser er hos mig delt op i en fotograferingspris og derefter en produktpris. Fotograferingsprisen dækker over brugt tid på fotografering. Kan fotograferingen ikke gennemføres pga omstændigheder, der er udenfor fotografens ansvar, vil beløbet stadig blive opkrævet. Er der ved aftalt “on location” fotografering så dårligt vejr, at man ikke kan fotografere, vil aftalen blive udsat til en anden dato,  aftalt mellem kunde og fotograf.

Der sendes faktura med beløb for aftalt fotografering senest 3 dage før aftalen.

 

Betaling.

Der kan betales via bankoverførsel Djurslands Bank 7265 – 1088634  mobilepay 90267 eller kontant. 

Alle priser på siden er inkl. 25% moms i  danske kroner

 

Levering efter fotografering

Alle brugbare billeder leveres  til gennemsyn via wetransfer.com. med vandmærke “Foto17” billeder skal downloades inden 7 dage til egen pc/tablet

Billederne er uredigerede og er kun til gennemsyn, her vælges de billeder som ønskes redigeret.

Billederne har et fil nr. PAC_xxxx eller FOT_xxxx det er det fil nr. Foto17 skal bruge for at kunne redigere billederne. 

“Eks, PAC_xxxx eller FOT_xxxx farve 20×30 cm. indrammet med træramme 16 mm Sølv”

Færdigredigerede billeder sendes via Wetransfer.com i lav opløsning til godkendelse inden de fremkaldes.

Billederne opbevares på harddiske med password i 12 måneder, hvor de derefter slettes.

Alt materiale er til levering plus forsendelse 60 kr. eller til afhentning hos Foto17.

 

Returnering.

Der er ikke returret på billeder købt hos Foto17, da dette er individuelt fremstillede varer. Dette gælder både papirbilleder og digitale filer.

Billederne er, medmindre andet er aftalt, købt som beset og godkendt

Foto17 er ikke forpligtiget til omfotografering eller omredigering af billederne.

 

Ophavsret/copyright

Foto17 vil altid være den, som er eneste indehaver af ejendomsretten på det fotografiske råmateriale,

Kunden har fuld brugsret over købte billeder.

Det er ikke tilladt at beskære eller redigere i digitale filer, da de er beskyttet af © Copyright Foto17

Printes digitale filer hos eksterne forhandler kan Foto17 ikke give garanti for kvalitet eller fejl på dette.

Foto17 må kun offentliggøre materiale efter aftale med kunden.

https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=129901

 

Persondatalov “GDPR”

Personoplysninger er frivilligt at oplyse til Fopto17

Men for at kunne yde en service samt at kunne modtage et produkt fra Foto17, kan dette være nødvendigt.

Foto17 behandler dine personoplysninger med formål til:

  • Bogføring 
  • Forsendelse
  • Kundebilleder som er fotograferet hos Foto17
  • Kundeservice og igangværende arbejde.

 

Personoplysninger.

  • Kundenavn
  • Adresse 
  • E-mail
  • Tlf nr.
  • Kundes billeder

 

Personoplysninger til 3. part.

  • Bogføring 
  • Online billede backup
  • Bestilling af print og produkter

 

Opbevaring.

Personoplysninger opbevares i henhold til lovgivning i 5 år.

Bestilte billeder opbevares på harddiske med password og online Backup i 12 måneder.

Kundens rettigheder.

Behandlingen af dine personoplysninger sker med samtykke fra dig, for at du kan benytte den service jeg tilbyder. Med begrænsinger inden for lovgivningen, har du disse rettigheder:

  • Retten til indsigt i de oplysninger jeg ligger inde med, om dig
  • Retten til at få ændret ukorrekte oplysninger
  • Retten til at få slettet eller begrænset dine personoplysninger
  • Retten til at gøre indsigelse
  • Retten til at tilbagekalde tilladelsen til fremvisning af dine billeder

Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder, skal du henvende dig skriftligt til foto17@foto17.dk